DE GLADE HUNDEPOTER

Vi er stolte av at Fish4dogs nå er en av våre sponsorer 🙂

Nå trenger du ikke lengre fiske etter godbiter, men gi hunden din godbiter av fisk! Vi kan med glede melde at «De glade hundepoter» nå har inngått et samarbeid med Fish4dogs. Fish4dogs er et norskprodusert hundefôr og godbiter laget av fisk. Det er glutenfritt, allergi testet og fullpakket med naturlig forekommende omega-3. Fish4Dogs godbiter er sunne og smakfulle med et lavt kaloriinnhold. Fish4dogs finnes i over 32 land, og er blant annet et veldig etablert merkenavn i Kina, Japan, Thailand, Malyasia, Singapore, Spania, Italia, Polen, Tsjekkia og Storbritannia.

Fish4Dogs logo no web address

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.